Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Jacked potato met tomatensalsa

Aantal personen: 4

Ingrediënten

6 grote, bloemig kokende aardappelen
11/4 dl slagroom
80 gr mozzarella in stukjes
50 gr boter
peper, zout
750 gr ontvelde, ontpitte en fijngesneden tomaten
1 fijngesneden bosje bieslook
1/2 geschilde en fijngesneden komkommer
3 eetlepels limoensap
2 eetlepels olie
tabasco

Bereiden

Was de aardappelen, maak er met een aardappelmesje twee inkepingen in en
bak ze 1 uur in een op 220°C voorverwarmde oven.
Snijd er in de lengte een klein dekseltje af en hol de aardappel tot 1/2
cm van de rand uit.
Meng het aardappelkruim met de slagroom, de mozzarella en de boter en
breng op smaak met peper en zout.
Voeg 1/4 van de tomaten en de helft van de bieslook toe.
Vul de aardappelen met dit mengsel en bak ze 15 minuten in de op 200°C
voorverwarmde oven.
Meng de rest van de tomaten met de komkommer, het limoensap, de rest van
de bieslook en de olie en breng op smaak met zout en een beetje tabasco.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gratin Dauphinois
Aardappelrolletjes met rucolaen Parmezaanse kaas
Aardappel-erwtensoep uitPeru
Gefrituurdeaardappel-kaasballetjes
Aardappelcake

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes